Niezależne Fora Pracownicze Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: co, kolegow, mylicie, naszych, trzech, tym, wczoraj, zginelo

wczoraj zgineło trzech naszych kolegów - co my?licie o tym?
Autor Wiadomość
kebab

Wysłany: Nie Lis 27, 2005 16:29   

mixer masz racje powinismy w dniu pogrzebu choc minuta ciszy uczcic ich pamiec!!!Zaklad przez to niezbiednieje a pamiec ich bedzie uczczona tym bardziej ze napewno w jakims stopniu przyczynili sie do wszystkich sukcesow jakie odniosla firma
Jednego z nich dobrze znalem dlatego APELUJE DO SM GL TL i calego kierownictwa o minute ciszy dla nich
(*)(*)(*)

kebab

Wysłany: Nie Lis 27, 2005 16:30   

mixer masz racje powinismy w dniu pogrzebu choc minuta ciszy uczcic ich pamiec!!!Zaklad przez to niezbiednieje a pamiec ich bedzie uczczona tym bardziej ze napewno w jakims stopniu przyczynili sie do wszystkich sukcesow jakie odniosla firma
Jednego z nich dobrze znalem dlatego APELUJE DO SM GL TL i calego kierownictwa o minute ciszy dla nich
(*)(*)(*)

cudak10

Wysłany: Pon Lis 28, 2005 17:30   

Troche przesadzacie zwalaj?c winę na kierownictwo.
Dzięki tej 3 zmianie setki ludzi ma prace i nie tylko nasz zakład pracuje na nocki.
Nie mozna zwalać winy na nikogo, dziennie zdarzaj? się wypadki na całym ?wiecie i bed? się zdarzać najwięcej wypadków jest z winy kierowców.
Polskie drogi nie należ? do najbezpieczniejszych dlatego uważajcie ponieważ zycie macie tylko jedno.
Znałem jednego z tych chłopaków. Niech Bóg ma ich w swojej opiece :(
[*][*][*]

wampirzek

Wysłany: Pon Lis 28, 2005 19:00   

dokladnie cudak masz racje, i minuta ciszy tez byla, bo byc musiala, a niestety do dzis sa losie na zakladzie ktorzy wala przez 2 ciagle pod prad majac conajmniej 160 na blacie pozostaje tylko pytanie dlaczego pasazerowie z takim pacanem jezdz?

mixerr 

Wysłany: Pon Lis 28, 2005 21:54   

wampirzek zgadzam sie z toba ale minuta ciszy MUSI BYĆ!!!
chocby z tego wzgledu ze to moglismy byc my i z szaczunku dla tych ludzi a ze popelnili blad to zaplacili juz najwieksza kare

Niemoc

Wysłany: Wto Lis 29, 2005 09:01   

LUDZIE ZWOLNIJCIE!!!!!!
LEPIEJ DOJECHAĆ PIĘĆ MINUT PÓ?NIEJ NIŻ PIĘĆDZIESIˇT LAT ZA WCZE?NIE....
[*][*][*]

fredaster

Wysłany: Pią Gru 02, 2005 00:13   

Cytat:
nic nie wiem skad te informacje ze na body byla minuta ciszy ale nie na niebieskiej s/f zafira.

podobno była na ub zafira green. gl od tego zacz?ł spotkanie tak przynajmniej słyszałem.

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 02, 2005 01:14   

na GA byla minuta ciszy
Ostatnio zmieniony przez szaturn Pią Gru 02, 2005 11:47, w całości zmieniany 2 razy  

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 02, 2005 01:21   

co do nocek to nie ma nic wspolego pracowałem 3 lata stale na nocki i żyje tom zmiane czeba traktowac jak każd? inna i swoje godziny odespać a nie podchdzić do sprawy w stylu "szkoda dnia" bo jak sie nie wy?pisz to w czwartek już padasz

rybak

Wysłany: Pią Gru 02, 2005 18:10   

szaturn napisał/a:
co do nocek to nie ma nic wspolego pracowałem 3 lata stale na nocki i żyje tom zmiane czeba traktowac jak każd? inna i swoje godziny odespać a nie podchdzić do sprawy w stylu "szkoda dnia" bo jak sie nie wy?pisz to w czwartek już padasz

Z t? różnic? że teraz nie robisz non stop, tylko na zmiany.I tak jest trudniej bo trzeba się przestawiać.
A co do jazdy to faktycznie niektórym trzeba więcej pokory.Na przykład jest taki Gl na Montażu co jeĽdzi jak wariat.Na zmianie blue.

daSilva 

Wysłany: Pią Gru 02, 2005 19:22   

Minuta ciszy była na CAŁYM Body na zmianie green. jak na innych zmianach było inaczej to ...... nie wiem jak to okre?lić żeby mnie nie wymoderowali.

med

Wysłany: Pią Gru 02, 2005 21:13   

co Ty mixerr czterech chłopaków

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 03, 2005 00:55   

RYBAK tu nie chodzi o to czy pracujesz na nocke stale czy na zmiany następne 5 lat pracowałem na zmiany poprostu "bez poprostu" mówiła moja pani profesor po tej zmianie trza przespać swoje 8-siem godzin .Na fuchy
nie ma czasu ani siły zmiana nie jest super ale ryle tak robi?m cale zycie i ili JEST WYPATKÓW NA GRÓBACH tam ginom w pracy u nas po pracy co za różnica wszystko zwi?zane z prac? ale nie mówmy banałów ze to przez nocki

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 03, 2005 01:02   

wieie co teraz do opla weszło dużo nowych osób które nigdy nigdzie nie pracowały a teraz my?l?m ze s? najm?dżejsci

szaturn
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 03, 2005 01:07   

wiecie co przerzywacie tom minute ciszy jak mrówka okres jeżeli kto? naprawde czuje żałobe to no?i jom w sobie

Odpowiedz do tematu