|
wczoraj zgineło trzech naszych kolegów - co my?licie o tym? |
| Autor |
Wiadomość |
kebab

|
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 16:29
|
|
|
mixer masz racje powinismy w dniu pogrzebu choc minuta ciszy uczcic ich pamiec!!!Zaklad przez to niezbiednieje a pamiec ich bedzie uczczona tym bardziej ze napewno w jakims stopniu przyczynili sie do wszystkich sukcesow jakie odniosla firma
Jednego z nich dobrze znalem dlatego APELUJE DO SM GL TL i calego kierownictwa o minute ciszy dla nich
(*)(*)(*) |
|
|
|
|
 |
|
kebab

|
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 16:30
|
|
|
mixer masz racje powinismy w dniu pogrzebu choc minuta ciszy uczcic ich pamiec!!!Zaklad przez to niezbiednieje a pamiec ich bedzie uczczona tym bardziej ze napewno w jakims stopniu przyczynili sie do wszystkich sukcesow jakie odniosla firma
Jednego z nich dobrze znalem dlatego APELUJE DO SM GL TL i calego kierownictwa o minute ciszy dla nich
(*)(*)(*) |
|
|
|
|
 |
cudak10

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 17:30
|
|
|
Troche przesadzacie zwalaj?c winę na kierownictwo.
Dzięki tej 3 zmianie setki ludzi ma prace i nie tylko nasz zakład pracuje na nocki.
Nie mozna zwalać winy na nikogo, dziennie zdarzaj? się wypadki na całym ?wiecie i bed? się zdarzać najwięcej wypadków jest z winy kierowców.
Polskie drogi nie należ? do najbezpieczniejszych dlatego uważajcie ponieważ zycie macie tylko jedno.
Znałem jednego z tych chłopaków. Niech Bóg ma ich w swojej opiece
[*][*][*] |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 19:00
|
|
|
| dokladnie cudak masz racje, i minuta ciszy tez byla, bo byc musiala, a niestety do dzis sa losie na zakladzie ktorzy wala przez 2 ciagle pod prad majac conajmniej 160 na blacie pozostaje tylko pytanie dlaczego pasazerowie z takim pacanem jezdz? |
|
|
|
|
 |
mixerr

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 21:54
|
|
|
wampirzek zgadzam sie z toba ale minuta ciszy MUSI BYĆ!!!
chocby z tego wzgledu ze to moglismy byc my i z szaczunku dla tych ludzi a ze popelnili blad to zaplacili juz najwieksza kare |
|
|
|
|
 |
Niemoc

|
Wysłany: Wto Lis 29, 2005 09:01
|
|
|
LUDZIE ZWOLNIJCIE!!!!!!
LEPIEJ DOJECHAĆ PIĘĆ MINUT PÓ?NIEJ NIŻ PIĘĆDZIESIˇT LAT ZA WCZE?NIE....
[*][*][*] |
|
|
|
|
 |
fredaster

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 00:13
|
|
|
| Cytat: | | nic nie wiem skad te informacje ze na body byla minuta ciszy ale nie na niebieskiej s/f zafira. |
podobno była na ub zafira green. gl od tego zacz?ł spotkanie tak przynajmniej słyszałem. |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 01:14
|
|
|
| na GA byla minuta ciszy |
| Ostatnio zmieniony przez szaturn Pią Gru 02, 2005 11:47, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
 |
|
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 01:21
|
|
|
| co do nocek to nie ma nic wspolego pracowałem 3 lata stale na nocki i żyje tom zmiane czeba traktowac jak każd? inna i swoje godziny odespać a nie podchdzić do sprawy w stylu "szkoda dnia" bo jak sie nie wy?pisz to w czwartek już padasz |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 18:10
|
|
|
| szaturn napisał/a: | | co do nocek to nie ma nic wspolego pracowałem 3 lata stale na nocki i żyje tom zmiane czeba traktowac jak każd? inna i swoje godziny odespać a nie podchdzić do sprawy w stylu "szkoda dnia" bo jak sie nie wy?pisz to w czwartek już padasz |
Z t? różnic? że teraz nie robisz non stop, tylko na zmiany.I tak jest trudniej bo trzeba się przestawiać.
A co do jazdy to faktycznie niektórym trzeba więcej pokory.Na przykład jest taki Gl na Montażu co jeĽdzi jak wariat.Na zmianie blue. |
|
|
|
|
 |
daSilva

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 19:22
|
|
|
| Minuta ciszy była na CAŁYM Body na zmianie green. jak na innych zmianach było inaczej to ...... nie wiem jak to okre?lić żeby mnie nie wymoderowali. |
|
|
|
|
 |
med

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 21:13
|
|
|
| co Ty mixerr czterech chłopaków |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 00:55
|
|
|
RYBAK tu nie chodzi o to czy pracujesz na nocke stale czy na zmiany następne 5 lat pracowałem na zmiany poprostu "bez poprostu" mówiła moja pani profesor po tej zmianie trza przespać swoje 8-siem godzin .Na fuchy
nie ma czasu ani siły zmiana nie jest super ale ryle tak robi?m cale zycie i ili JEST WYPATKÓW NA GRÓBACH tam ginom w pracy u nas po pracy co za różnica wszystko zwi?zane z prac? ale nie mówmy banałów ze to przez nocki |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 01:02
|
|
|
| wieie co teraz do opla weszło dużo nowych osób które nigdy nigdzie nie pracowały a teraz my?l?m ze s? najm?dżejsci |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 01:07
|
|
|
| wiecie co przerzywacie tom minute ciszy jak mrówka okres jeżeli kto? naprawde czuje żałobe to no?i jom w sobie |
|
|
|
|
 |
|
|