|
Sposób zachowania SM |
| Autor |
Wiadomość |
OPLIK

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 10:04 Sposób zachowania SM
|
|
|
| Z tego co słyszałem,co dzieje sie na zm.green na GA woła o pomste do nieba. |
|
|
|
|
 |
|
mamona

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 18:06
|
|
|
To je?li co? słyszałe? to napisz co, a niestawiaj postu jako zapytanie.
Wszyscy jeste?my ciekawi. |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 19:16
|
|
|
ciekawe co ty takiego slyszales na temat SM green na GA (hehehehe)
bo ja naprzyklad ze robi wszystko co tylko sie da aby zdyskredytowac w oczach przelozonych chlopakow z pozostalych zmian, np nie walczy o auta gdy audyt odpisze cos i okaze sie ze jest to ze zm red albo blue jego słowa ponoc (olac to niech sie martwia) natoniast potrafi blagac audytora o litosc gdy cos odpisze na green "aby tylko nikt sie nie dowiedzial"
opierdziela swoich ludzi ze ci ze strachu to skrapy po smietnikach wyciepuja zeby tylko budzetu nie przekroczyc albo podrzucaja skrapy gdzie tylko sie da
nie mowia mu o defektach ktore jada w linie bo by ich chyba pogryzl no bo jak wtedy pokazac ze "zielona rewolucja jest the best"
pozatym zmiane skomponowal sobie tak aby wiekszosc TL/GL byli mlodymi po awansie aby przypadkiem ktos mu sie nie postawil gdy wydziwia
a moze tez slyszales ze znowu tak jak kiedys potargal swoja koszule w napadzie zlosci lub skakal po stole w area w obliczu stresu wywolanego "niekompetentyn i aroganckim" podejsciem do obowiazkow przez swoich podwladnych
qrwa na Body go dac wtedy tych wszystkich "mozgow, rudych itp" to se moga schowac
P A R A N O J A |
|
|
|
|
 |
astalav

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 23:00
|
|
|
Dariusz P. bo o nim mowa jako jedyny SM potrafi opierd.... GL-ów..pracuje z nim od pocz?tku i nie narzekam..pewnie narzekaj? Ci co mu podpadli ..czasami może przesadza z nerwami (przedewszystkim jak co? nie idzie) ale nie jest Ľle...i macie racje on takich Rudych to by szybko sprowadził na ziemie |
|
|
|
|
 |
marek

|
Wysłany: Wto Lis 29, 2005 18:22
|
|
|
ASTALAW
MOŻE I OPIER... GL, TYLKO WTEDY KIEDY TRZYMAJˇ STRONĘ MEMBRA
A TAK JEST BARDZO CZĘSTO |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 02:17
|
|
|
| oprocz tego na green membry to prawie samo adeco albo post adeco a ci ludzie to istna psychoza atmosfera na zmianie jest ochydna a młode wilki same chc? sobie oczy powygryzać byle dostac kontrakt pod GMMP |
|
|
|
|
 |
astalav

|
Wysłany: Pią Gru 02, 2005 14:32
|
|
|
Jakie trzymanie strony TM?...jaka psychoza?..te narzekania robi? się już powoli żałosne...gdzie wy ludzie pracujecie? ...co? mi się wydaje że za krótko jeste?cie w firmie i za mały staż macie ogólnie...najchętniej to by wszyscy lecieli w kulki i nic nie robili..ale podwyżke to by chcieli co miesi?c...paranoja...przecież jak się nie podoba zawsze mozna zmienić firme i pracować za powiedzmy 700 zł na ręke i wcale mniej nie pracuj?c...wiecej szacunku do pracy |
|
|
|
|
 |
szaturn [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 17:26
|
|
|
| astalav masz racje większo?ć ludzi w firmie nigdzie nie pracowała i ma same problemy ja pracuje w firmie od 2-uch lat i jestem bardzo zadowolony może praca na lini nie jest moim mażeniem ale mam rodzine i w pracy my?le tylko o tym że zapewniam im byt i to mnie cieszy i motywuje do pracy |
|
|
|
|
 |
|
rybak

|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 17:52
|
|
|
Kiedy? robił na kopalni i był zwykłym rylem.A wiecie jacy ludzie szli na kopalnie.
A tu przyszedł i został SM.
A tym wyżej taki człowiek pasuje bo im głupszy tym łatwiej nim manipulować. |
|
|
|
|
 |
wampirzek

|
Wysłany: Sob Gru 03, 2005 19:05
|
|
|
| rybak ty dobry kuna jestes |
|
|
|
|
 |
ROMAN

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 21:12
|
|
|
| [rybak co ty wiesz o rylach i innych ,ledwo szkołe skończyłe? i wydaje ci się że wiesz wszystko ,człowieku niemasz zielonego pojęcia o żadnej robocie ,nawet tej od ryli .Znam takiego co cwaniakował tak jak ty ,rzucał bluż? co mu firma dała ,koszul? i twierdził ze nie jest frajerem zeby za...lać na TL i GL I CO ?jak mu firma nie przedłużyła to płakał jak dziecko i mówił że na kolanach bedzie chodził do roboty ,zeby mu tylko dali jeszcze jedn? szanse,tak więc nie wydziwiaj bo nic nie wiesz o życiu a co dopiero o robocie. |
|
|
|
|
 |
rybak

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2005 22:10
|
|
|
Wiem dużo i na ta?mie już robię 7 lat z hakiem więc zastanów się jak co? napiszesz.
Chyba że to ty jeste? tym SM i po prostu się bronisz.
Pan D. ma na drugie Roman? |
|
|
|
|
 |
Bolecc

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 16:31
|
|
|
| Zgadza sie dla jednej trzeciej pracownikow to pierwsza praca i ci odziwo najwiecej szczekaja. To im sie nie podoba tamto im sie nie podoba , jestem ciekaw ,jak rok by posiedzieli na bezrobotnym to jaki bylby ich stosunek do pracy ? Niestety z " Rybakiem " tez sie musze zgodzić należe do starej gwardi i sam byłem swiatkiem takiego awansu z kopalni na SM i prawda jest taka że z takimi ludzmi naprawde sie ciezko pracuje maja klapki na oczach. |
_________________ Nikt nie mówił że bedzie sprawiedliwie |
|
|
|
|
 |
Corsa2.0

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 18:38
|
|
|
Apropo Rudego ,on sam jest wojskowym i pozniej przeniosl sie na grube a pozniej do Opelka i co napewno niektorzy wiedza jaki on jest...
Szkoda gadac a takich jest wiecej...
Niech zyje inteligencja... |
|
|
|
|
 |
lajkonik

|
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 14:35
|
|
|
| nie wieżę że na green jest tak Ľle, ja pracuję na blue i jest dobrze - SM jest w porz?dku. mam kuzyna na red i też nie nie narzeka. a tak na marginesie kto to jet rudy? |
|
|
|
|
 |
|
|