Niezależne Fora Pracownicze Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: masowka

Masówka
Autor Wiadomość
atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 14:58   

Witam panowie , tak mnie jakoś kusi aby tu coś napisać. Mam nadzieje że nikt mnie nie będzie szukał w pracy tak jak to było ostatnio po mojej wypowiedzi na temat Sierpnia. Ciebiera nie jest święty , jak każdy popełniał błędy i to karygodne , tak twierdzą ludzie którzy tu pracują dłuuuugo. Każdy sie myli i ma prawo popełniać błędy. Moje zdanie na temat Solidarności jest średnie , jestem SIP-owcem i członkiem S. Uważam że starają się aby nam pomóc. Co do sierpnia wole sie umiarkować w wypowiedziach , nie mam dobrego zdania o ludziach a raczej przybocznych GL-a Pokryszki. Już raz pisałem co myśle o tym towarzystwie. Aby być konsekwętnym w swoich poczynaniach , umówiłem sie za tydzień z osobą która udostępni mi kopie scenogramów ze sprawy sądowej o ten osławiony mobing. Ja już to czytałem , chce aby całe body wiedziało co jest grane i kto jest kim. Wezme te papiery wraz z aktem oskarżenia i zrobie kilkaset kserówek , rozpuszcze po całym BODY. Wtedy każdy sam osądzi jak to odbierać. Słowa uznania dla SZEFA SIERPNIA za odwage cywilną , wypowiada sie na forum i to nie anonimowo. robot nr.____:] , SKALPEL nie jest okularnikiem w G-5, to taki sam member jak my, dymie na linii już wiele lat. SKALPEL , puki znałem Cie z linii i nie wiedziałem że Ty to SKALPEL było ok , pogadaliśmy itd. Teraz jak ide z roboty omijam Twój obszar , wole Cie nie oglądać , zresztą tak jak wiekszość urzytkowników tego forum i Twoich znajomków w realu. Jeden gościu który z Tobą zaczynał prace określił Cie mianem "KULAWEGO FILOZOFA" Ja ze swojej strony obiecam Ci jedno , wkrutce Cie ujawnie. Wezmiesz pełną odpowiedzialność za to co piszesz , ludzie o których piszesz będą wiedzieli kim jesteś. Zdaje sie że to Ci nie pasi? Pozdro dla Żabola, Pameli , Inspire , Wani , Ołówka i reszty ekipy. Apropos Arka Malatyńskiego , to człowiek który wiele zrobił dla membrów i dalej robi jako SIP-owiec zakładowy. NARKA.

skalpel 

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 23:37   

Cytat:
Siemka. Miesiąc Cie szukałem i znalazlem

Atari a podobno cię to nie interesowało :)

Cytat:
Koniec Anonimowości !!! Czas otwarcie powiedzieć co sie do kogo ma. Pozdro....

....he he. Final Line zm. zielona. Spox , zachowam to dla siebie. Pozdro. ATARI.

zanim ogłosisz publicznie imię tego nieszczęśnika idź z nim pogadaj bo zrobisz mu tylko krzywdę. nie jestem tym którego podobno wytropiłeś. jesteś kiepskim detektywem i niechciałbym aby ktoś niewinny oberwał więc chłopie zbastuj :)

acha jeszcze jedno. najpierw zasięgnij opinii prawnika czy wolno ci wogóle wejść w posiadanie takich dokumentów :?:
jak już będziesz miał pewność że tak to sam chetnie poczytam co tam jest napisane :)
i równie chętnie podzielę się swoimi uwagami :)

Marv

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 08:57   

Zamieszanie miedzy zwiazkami trzeba nazwac krotko : DEBILE KONTRA DEBILE.
Jedni rozrzucaja swoje ksera po hali, wychodzisz z roboty a tu ci drudzy rozdaja swoja prawde przy kolowrotku.
Ile wy macie lat ?
W przedszkolu sie zwiazkowcy zatrzymaliscie?
A czas tyka, podwyzki ani widu ani slychu....
:evil:

atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 20:15   

ELO ! SKALPEL , przyjde do Cia na F/L. Tyle , i tak już Ci co chcieli to Cie namierzyli. Nie myle sie ani ja ani Ci z forum z którymi gadałem ani ludzie którym gadałeś jaki masz nick. Walić to , daje Ci słowo że jak już sie zjawie to z dowodem że to Ty Grzesiu. Co do dystrubucji aktów i t d , masz racje , jest to na granicy prawnej . Zakreśle nazwiska aby nie było skandalu , Sądów i t p. Zrozóm że ja nie mam problemu do Sierpnia , tylko nie toleruje konkretnych ludzi . . . Sierpien założył też jeden gostek z UR z Twojej zmiany , On jest ok , znam go i nic do niego nie mam. Ta cała sytuacja z Solidarnością i Sierpniem mnie w......a , Oni sie szarpią a nam sie chepnie. Niech sie molestują po negocjacjach. To tyle. Pozdro.

skalpel 

Dział: GMMP
Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 20:42   

no to cudownie Atari chodź. skoro ten Gresiu sam sobie przypisuje ten nick to niech mu będzie. nie jestem zazdrosny :)

[ Dodano: Wto Lis 27, 2007 9:15 pm ]
ELO ! Atari no i gdzie te obiecane kserówki :?: narobiłeś smak i teraz trzeba pysk wytrzeć po cieknącej ślince :)

Odpowiedz do tematu