|
Mamy teraz związki zawodowe |
| Autor |
Wiadomość |
okey29

Dział: ?????
Miejsce pracy: ROCA
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 10:18
|
|
|
Cześć a może wiećie czy ankiety juz cośik dały....jestem ćiekaw czy jest jakiś oddzwięk
[ Dodano: Nie Sie 24, 2008 11:21 am ]
TATA 70 wiesz coś ...no ale wkrutce zobaczymu się w pracy urlopik śię konczy i się zacznie jazda kolejny roczek polećii...niee |
|
|
|
|
 |
|
Nierób

Miejsce pracy: Biedronka
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 19:28
|
|
|
Oficjalne wyniki ankiety, jakie otrzymaliśmy są o kant ch...a rozbić. 2 miechy to maglowali i poddawali wszelkiej możliwej obróbce po to tylko żebyśmy dowiedzieli się iz tak ogólnie wsio jest OK a najsłabszą stroną zakładu jest przepływ informacji.... Przecież w dupie mam przepływ informacji! Wiem co mam robić i tyle. Co mam jeszcze niby chcieć wiedzieć? Że teraz jest zamówienie do Pernambuko 15 kibli i 3 pokrywki na przykład?
Gdzie konkrety? |
|
|
|
|
 |
tata70

Dział: obróbka skrawaniem
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 11:09
|
|
|
Panowie z tego co wiem z dobrze poinformowanych żródeł to związki przedstawiły Dyrekcji postulaty między innymi jest tam też postulat o podwyżce,a co do ankiety to słyszałem że wyniki były już dużo wcześniej tyle że poszły do poprawki bo ponoć nie spodobały się szefostwu no i zamiast ogólnego niezadowolenia z zarobków i z warunków pracy wyszło że nie jesteśmy informowani o sukcesach firmy i kiepskiej komunikacji z kierownictwem.
powiem Wam tak:g**no mnie obchodzi kto wygra w turnieju tenisowym w Warszawie sponsorowanym przez Firmę tak samo jak to kogo zaproszą na imprezę kulturalną w ruinach teatru,dbają o dobry wizerunek wśród klasy średniej i wyższej a pracowników mają gdzieś,mam nadzieję że to się zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
mruwa

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 16:22
|
|
|
| Te związki w ROCE to jedna wielaka KASZANA i nic więcej, wogóle to zaco ściągaja jeszcze nam kase jak i tak nic nie jest lepiej >>> |
|
|
|
|
 |
Szczebel

Miejsce pracy: NGK Ceramics
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 17:30
|
|
|
no i jak macie te podwyzki?
wywalczyły Wam coś kochane związki? |
_________________ Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonywana. |
|
|
|
|
 |
Wiktor2009

|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 12:30
|
|
|
Związki?Jakie związki?Nie potrafią nawet wybronić porządnego pracownika!Tylko kasę zabierają.
[ Dodano: Wto Lip 21, 2009 13:34 ]
Trza się z nich wypisać bo szlak mnie trafia jak na to wszystko patrzę.Nic nie robią a kasę biją.Powinni bronić pracowników a tymczasem palcem nie kiwną. |
|
|
|
|
 |
tata70

Dział: obróbka skrawaniem
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 15:29
|
|
|
Słuchaj no panie Wiktor,udało się wybronić dwóch pracowników,teraz już wiesz,a tak między nami to łatwiej jest wybronić uczciwego pracownika niż lesera,obiboka,drobnego pijaczka itp.
niech pan o tym pamięta panie Wiktor!!!!!!i jeszcze jedno jeśli myślałeś że dzięki związkom będziesz miał mniej roboty lub porozkładane dywany to się grubo pomyliłeś,jeśli chcesz się wypisać proszę bardzo wypisuj się i między nami pi....l się na pysk. |
|
|
|
|
 |
ojciec kgn
Moderator forum NGK

.jpg)
Miejsce pracy: NGK Ceramics
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 09:48
|
|
|
Mam takie pytanko, jakie to związki macie w ROCE? jest ich kilka, czy tylko jeden?
Co do działalności związkowej to strach się bać jeśli
| Cytat: | | Te związki w ROCE to jedna wielaka KASZANA i nic więcej, wogóle to zaco ściągaja jeszcze nam kase jak i tak nic nie jest lepiej >> |
Ludzie z tego co wiem to nikt nie może ściągać kasy jeśli nikt sięnie zadeklarował, ale tak to już jest, że statutu się nie czyta, nie działa się jeśli jest potrzeba tylko się czeka i psioczy na tych co potrafią głośno powiedzieć komóś z góry, że jest źle. Ale to taka nasza natura. |
_________________ robię to co muszę ale myśle o czym chcę |
|
|
|
|
 |
|
|
|