Niezależne Fora Pracownicze Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ktos, pracy, szuka

Ktoś szuka pracy........ ??
Autor Wiadomość
rumcajs 

Dział: Body
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 15:43   

Może dla tego że bardziej do Adeccowiczów jest firma Adecco. Adecco to firma podwykonawcza więc najpierw z górą Adecco trza rozmawiać, a sądzę że niewiele to da, bo umowy mają max 12mc, strajk Adecco = brak wakatów GM (nie oficjalnie rzecz jasna)

atari body 

Dział: BODY
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 14:43   

Siemka STEFLER. Tak czytam te Wasze posty i mam małą uwage do Ciebie. Nie wychylaj sie w tym zakładzie z bajerą , to co wiesz i gdzie byłeś zachowaj do siebie. Wierz mi że i tak nikt tego nie zrozumie a taka przeszłość to problem w tym zakładzie. Wiem to po sobie że lepiej sie do niczego nie pucować i robić swoje , a następna sprawa to że tu prawie nikt nie rozumie co im usiłujesz napisać. Pozdro Wszystkim. STEFLER , to jest wolka , tu nie ma już ani porodówy , ani gitów , ani cweli . Wal to !

myszka_zabrze 

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 13:05   

Witajcie :) Chciałam się zapytać czy kobiety mają szanse na zatrudnienie ?? Na produkcji ?? I jak im idzie ?? Ale szczerze :) Chcę złożyć aplikację i się waham :) Mam 152 wzrostu więc nie wiem czy mnie od razu nie skreślą jak zobaczą bo wszędzie będę musiała mieć stołek/drabinę :mrgreen:

WesolyWombat 

Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 15:56   

Ja mam pytanie. Skończyłem logistykę na politechnice, pisałem pracę na temat organizacji produkcji i pracowałem w systemach magazynowych. Czy jest szansa że po złożeniu podania zaproponują coś tematycznego czy od razu linia ?

ICE MAN 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 09:33   

złóż podanie do SILS'a tam wszystkich przyjmują....nawet bez palców.... :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu