Może dla tego że bardziej do Adeccowiczów jest firma Adecco. Adecco to firma podwykonawcza więc najpierw z górą Adecco trza rozmawiać, a sądzę że niewiele to da, bo umowy mają max 12mc, strajk Adecco = brak wakatów GM (nie oficjalnie rzecz jasna)
Dział: BODY
Wiek: 31 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 45 Skąd: Ruda Śląska CITY
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 14:43
Siemka STEFLER. Tak czytam te Wasze posty i mam małą uwage do Ciebie. Nie wychylaj sie w tym zakładzie z bajerą , to co wiesz i gdzie byłeś zachowaj do siebie. Wierz mi że i tak nikt tego nie zrozumie a taka przeszłość to problem w tym zakładzie. Wiem to po sobie że lepiej sie do niczego nie pucować i robić swoje , a następna sprawa to że tu prawie nikt nie rozumie co im usiłujesz napisać. Pozdro Wszystkim. STEFLER , to jest wolka , tu nie ma już ani porodówy , ani gitów , ani cweli . Wal to !
Witajcie Chciałam się zapytać czy kobiety mają szanse na zatrudnienie ?? Na produkcji ?? I jak im idzie ?? Ale szczerze Chcę złożyć aplikację i się waham Mam 152 wzrostu więc nie wiem czy mnie od razu nie skreślą jak zobaczą bo wszędzie będę musiała mieć stołek/drabinę
Miejsce pracy: Inne
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 15:56
Ja mam pytanie. Skończyłem logistykę na politechnice, pisałem pracę na temat organizacji produkcji i pracowałem w systemach magazynowych. Czy jest szansa że po złożeniu podania zaproponują coś tematycznego czy od razu linia ?