Niezależne Fora Pracownicze Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: awanse

AWANSE
Autor Wiadomość
sisi 

Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 15:50   AWANSE

no cześć koledzy wywiesili nowe awanse na GL kogo typujecie tym razem, są dwa wakaty

Buli 

Miejsce pracy: Zakłady GM Gliwice
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 18:31   

Byle by nie Tomcio S (czytaj,,, szczupły} To ostatni gn...k którego bym widział na tym miejscu.Ale on niemoże awansowac bo jest za( szczupły) i nie zmieści sie nikomu do p..y,choć pcha sie wszystkim tam niemożliwie.Pozdrawiam cie Tomcio :lol: :lol:

dzwoniec 

Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:35   

Buli, trochę zawiści w twoim komentarzu. Sam (jeśli oczywiście jesteś TL'em) możesz przecież wypisać wniosek na awans. Nie wiem co masz do Tomka, ale chyba źle go oceniasz.

memberek 

Dział: body
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 20:44   

Podarujemy Wam koledzy naszych fajnych GLów z Body.Polecam Pomidora i Tatę.Całkiem za darmo co wy na to??

Buli 

Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 20:54   

To nie zawiść,Znam jego zmienną jak chorągiewka postawe.Gada z tobą pięknie ładnie a za plecami ci tyłek obrobi.byle tylko wyjść na swoje. Pogadaj z chłopcami z jego zespołu(byłego)Słyszałem juz chwile temu że nieżle ich wystawił. :evil:

vigo0 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 10:56   

Najszybciej awansuje ten który służy jak pies!!!

Buli 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 18:51   

Czyli Tomcio...Mamy prz....ne.To nawet nie zwykły pies,to CERBER(z mitologi).Ale to nic na nowym stanowisku zrobi się jeszcze szerszy niż wyższy (bardziej pękaty).Pozdrawiam Tomcio.. :mrgreen:

GORG 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 19:17   

Buli co tak siadłeś na Tomcia , zawsze tak gadasz na tych co są nad tobą ??????????

Buli 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 19:31   

CO Z WAMI .NIE ZNACIE GO JESZCZE.JA NIESTETY ZNANM Z OBU STRON NIESTETY.(SORY ZA CAPSA0

[ Dodano: Sro Wrz 05, 2007 8:50 pm ]
Aha on na szczęście nie jest nademną.Ale bez różnicy gość kopie zarówno TL-i JAK I Tm-ów byle zaśiąść na stołku....może GL-a. :roll:

romeczek 

Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 22:00   

sory panowie ale moze ktos napisze blizej co to za Tomcio? gdzie robi itd.oby to nie byl ten o ktorym mysle :lol:

Timi 

Wysłany: Sob Lis 03, 2007 08:31   

Buli zastanawia mnie jedno dlaczego jak tak bardzo go nie lubisz nie próbowałeś tego załatawic jak prawdziwy facet tylko opisujesz jakieś pewnie wyssane z palca ploteczki jak jakaś ciota bez jaj sory ale ja nie lubię takich pajaców jak ty co gadają za plecami jak masz coś do niego to czemu mu tego nie powiesz prosto w oczy typowe zachowanie osoby która pewnie odwaliła jakiś numer ale nie czuje się winna bo czemu ma się czuc i teraz się mści hehehehe pozdrowionka acha zmień sobie nicka na ciota.

Buli 

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 18:29   Timi masz niepokolei w głowie

Szkoda że mnie tak oceniasz pomimo tego że mnie nie znasz,a .Tomcia znasz????? -z obu stron????Pozdro jeszcze napisze. PS ma on jeszcze tego złoma AUDI bo ostatnio nic o nim nie mówi,a kolesie godali[mówili] że go w kilku częściach na lawecie widzieli jak granice przekraczał hahaha[oczywiście zanim go kupił] pozdro buli

romeczek 

Wysłany: Pią Lis 09, 2007 09:14   

buli wymiękł :lol:
kto wkoncu awansował?

butcher 

Dział: Montaz
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 13:34   

przychodzi GL do SM .... a SM tez po zawodówce :P

wchodzi Walicki do roboty ... otwiera dzrzwi ... ooo koorwa to nie lampownia to hamownia :P

Odpowiedz do tematu